Verbinden van professionals in de procesindustrie

Vind Direct de vacature die bij je past!

Kandidaten

Ben jij professional in de procesindustrie en benieuwd naar jouw loopbaanmogelijkheden?

Bij NL-Techniek staat jouw carrière voorop. Aan de hand van je opleidingsniveau, kennis, werkervaring en persoonlijke voorkeur onderzoeken wij je mogelijkheden op de technische arbeidsmarkt. We kijken naar nu, maar ook naar de toekomst.

 

Wat wil je leren, wat zijn je doelen, waar sta je over 5 jaar? In een persoonlijk gesprek met één van onze consultants bekijken we jouw specifieke capaciteiten en competenties. Aan de hand van je profiel en wensen begeleiden wij jou naar je ideale baan, bij een werkgever die jou op waarde schat.

 

header-3

NL-Techniek: jouw springplank naar je nieuwe baan!

Kunnen we je niet op korte termijn helpen, maar zien we wel mogelijkheden voor de toekomst?

Dan houden we contact via onze mailings en social media. Maar je kunt van ons ook regelmatig persoonlijk contact verwachten. Je maakt immers deel uit van de NL-Techniek Community en we zijn geïnteresseerd in hoe het met je gaat.

 

Schrijf dus snel je in bij NL-Techniek, ga op zoek naar mooie vacatures of neem contact met ons op via de chatfunctie (rechtsonder), telefoon 085 064 02 70 of e-mail. Je kunt ook je gegevens achterlaten via het contactformulier. Wij bellen je dan zo spoedig mogelijk terug.

Filteren op de vacatures

Selecteer provincie
Selecteer functie
Selecteer branche
Selecteer opleiding
Selecteer dienst
Bekijk het aanbod technische vacatures

Vacatures monteur Vacatures procesoperator Alle vacatures

Op zoek naar werk?

Schrijf je dan direct in bij NL-Techniek of neem contact op met één van onze consultants!

Neem contact met ons op Direct inschrijven

Technische vacatures

NL-Techniek heeft zicht op de leukste en meest interessante technische vacatures in de procesindustrie bij jou in de regio! Onze consultants helpen je graag op weg naar dé volgende stap in je carrière. Wij staan voor transparantie, eerlijkheid en persoonlijk contact. Neem direct contact met ons op via het contactformulier, telefoon (06 2666 2482) of via de chatfunctie!

Opdrachtgevers

NL-Techniek helpt u bij het vinden van dié ene technische specialist! Door onze jarenlange ervaring in het bemiddelen van kandidaten in de procesindustrie en kennis van de markt, zijn wij voor u de ideale gesprekspartner! Laat uw gegevens achter via het contactformulier, bel ons direct (06 2666 2482) of mail ons op info@nl-techniek.nl.