Ben jij een professional in de procesindustrie en benieuwd naar jouw loopbaanmogelijkheden?

Bij NL-Techniek staat jouw carrière voorop. Aan de hand van je opleidingsniveau, kennis, werkervaring en persoonlijke voorkeur onderzoeken wij je mogelijkheden op de technische arbeidsmarkt. We kijken naar nu, maar ook naar de toekomst.

Wat wil je leren, wat zijn je doelen, waar sta je over 5 jaar? In een persoonlijk gesprek met één van onze consultants bekijken we jouw specifieke capaciteiten en competenties. Aan de hand van je profiel en wensen begeleiden wij jou naar je ideale baan, bij een werkgever die jou op waarde schat.

NL-Techniek: jouw springplank naar je nieuwe baan!

Kunnen we je niet op korte termijn helpen, maar zien we wel mogelijkheden voor de toekomst?

Dan houden we contact via onze mailings en social media. Maar je kunt van ons ook regelmatig persoonlijk contact verwachten. Je maakt immers deel uit van de NL-Techniek Community en we zijn geïnteresseerd in hoe het met je gaat.

Ga op zoek naar mooie vacatures of neem contact met ons op via de chatfunctie (rechtsonder), telefoon 085 064 02 70 of e-mail. Je kunt ook je gegevens achterlaten via het contactformulier. Wij bellen je dan zo spoedig mogelijk terug.

Aan een baan geholpen in de procesindustrie:

Heel goede ondersteuning

NL-Techniek heeft mij vanuit een andere branche (bouw) geholpen aan een mooie nieuwe baan in de procestechniek. Tijdens de sollicitatieperiode altijd een hele goede ondersteuning gehad. Tijdens mijn dienstverband via NL-Techniek heb ik altijd prima communicatie en een tijdig betaling ervaren. Er staat altijd iemand voor je klaar als je vragen hebt.

Leon (Teamleider Productie)

Een betrouwbare partner die ik iedereen van harte kan aanbevelen!

NL-techniek heeft mij in de afgelopen jaren al een paar keer aan een mooie, uitdagende baan geholpen. De medewerkers tonen betrokkenheid en zijn behalve vriendelijk en sociaal ook professioneel en accuraat in de afhandeling. Een betrouwbare partner die ik iedereen van harte kan aanbevelen!

Raymond (Werktuigkundige)

Voor mij voelde NL-Techniek als goede vrienden aan!

Je contact persoon is altijd bereikbaar, desnoods prive buiten werktijd om. Voor mij voelde NL-Techniek als goede vrienden aan, maar met een fijne zakelijke samenwerking. Communicatie is supergoed, eerlijk en open.
Ik zou NL-Techniek altijd bij iedereen aanbevelen.

Ferhat (Teamleider Productie)

Erg persoonlijke aanpak en een heel goed gevoel!

Erg persoonlijke aanpak en een heel goed gevoel bij NL-Techniek. Ondanks de afstand heb ik een snelle en persoonlijke sollicitatie procedure ervaren. Ik was binnen korte tijd aan het werk bij de opdrachtgever. Verder wordt het loon netjes op tijd betaald. Zeer tevreden!

Rene (Logistiek Medewerker)

Nieuwste procesindustrie vacatures

Ben je op zoek naar een uitdagende carrière als Technisch Operator in de staalindustrie? Bij deze een toonaangevende pr ..

Ben jij op zoek naar een boeiende functie als Technisch Operator binnen een groeiende organisatie? Je komt te werken bij ..

Ben je klaar voor een uitdagende rol als Machine Operator binnen een snelgroeiende organisatie? Onze opdrachtgever, een ..