U bent op zoek naar die ene vakvolwassen techneut of dat jonge talent, maar u heeft moeite hen te vinden?

Er heerst schaarste in Nederland aan goede technici in de procesindustrie. Die schaarste gaat de komende jaren alleen maar toenemen. De gemiddelde leeftijd is hoog en weinig jongeren kiezen voor een technische studie. Door automatisering en robotisering worden de processen complexer en het opleidingsniveau van de functies hoger. Mede door deze ontwikkelingen is het voor een organisatie een kostbare en intensieve zoektocht om die ene geschikte techneut te vinden.

NL-Techniek: uw betrouwbare gesprekspartner

NL-Techniek brengt vraag en aanbod bij elkaar. Met onze jarenlange ervaring in de procesindustrie weten wij wat er van een kandidaat gevraagd wordt en wat hij moeten kennen en kunnen. Met deze kennis en ons omvangrijke netwerk van technici zijn wij uw ideale gesprekpartner.

NL-Techniek neemt uw zorgen weg: u vraagt, wij leveren

Het enige dat u hoeft te doen is uw vacature aan te melden via de hiervoor beschikbare mogelijkheden.

Na de aanmelding van uw vacature bespreken wij uw eisen en wensen ten aanzien van de kandidaat, de werkomgeving, bedrijfscultuur en het salaris. Ook gaan we dieper in op de harde en zachte criteria van de functie. Wij plannen tevens graag een afspraak in om de werkplek en uw organisatie nader te bekijken.

Aan de hand van alle verzamelde informatie zetten wij vervolgens alle beschikbare wervingsmiddelen in om tot een passende selectie van kandidaten te komen. U krijgt van NL-Techniek uitsluitend kandidaten voorgesteld die passen bij uw vraagstuk, bedrijfscultuur en organisatie. U beslist uiteindelijk met wie u de sollicitatieprocedure in wilt. Blijkt na de sollicitatie dat u met elkaar verder wilt, dan kan de werknemer bij u aan de slag.

Wat kunt u van ons verwachten?

Bij NL-Techniek werken wij met volle overgave en aandacht voor onze relaties en kandidaten. Wij vinden het allerbelangrijkst dat u een gevoel van Partnership ervaart ten tijde van onze samenwerking.

Dit betekent: wij doen wat wij zeggen en zeggen wat wij doen, maken duidelijke afspraken en werken samen op basis van vertrouwen en transparantie. Wij geven ook eerlijk aan als iets niet mogelijk is. Op basis hiervan bouwen we aan een duurzame en succesvolle samenwerking met u!

Wilt u uw vacature aanmelden bij NL-Techniek of hebt u een vervolgvraag- of verzoek?

Neemt u dan contact op met ons per telefoon op 085-0640270 of per e-mail. Het is ook mogelijk uw gegevens achter te laten via het contactformulier. Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug wanneer het u schikt.

NL-Techniek voor opdrachtgevers

NL-Techniek brengt vraag, aanbod en kennis bij elkaar. Het lukt maar niet om die goed opgeleide monteur te vinden voor de afdeling werktuigbouw. Of is er door groei een vacature gekomen voor een extra procesoperator in diverse ploegen? Wij weten raad! Door het inzetten van ons uitgebreide netwerk en door gebruik te maken van onze slimme marketingcampagnes werven wij zeer efficiënt de juiste kandidaten voor u!

Lees meer over het aanmelden van een vacature.

Contact opnemen