Verbinden van professionals in de procesindustrie

Vind Direct de vacature die bij je past!

Opdrachtgevers

U bent op zoek naar die ene vakvolwassen techneut of dat jonge talent, maar u heeft moeite hen te vinden? NL-Techniek verbindt professionals voor de procesindustrie.

 

Er heerst schaarste in Nederland aan goede technici in de procesindustrie. Die schaarste gaat de komende jaren alleen maar toenemen. De gemiddelde leeftijd is hoog en weinig jongeren kiezen voor een technische studie. Door automatisering en robotisering worden de processen complexer en het opleidingsniveau van de functies hoger. Mede door deze ontwikkelingen is het voor een organisatie een kostbare en intensieve zoektocht om die ene geschikte techneut te vinden.

NL-Techniek: Uw betrouwbare gesprekspartner

NL-Techiek brengt vraag en aanbod bij elkaar. Met onze jarenlange ervaring in de procesindustrie weten we wat er van een kandidaat gevraagd wordt en wat hij moeten kennen en kunnen. Met deze kennis en ons omvangrijke netwerk van technici zijn wij uw ideale gesprekpartner.

 

header-1

 

NL-Techniek neemt uw zorgen weg: u vraagt, wij leveren

Het enige dat u hoeft te doen is uw vacature aan te melden via de hiervoor beschikbare mogelijkheden.

 

Na de aanmelding van uw vacature bespreken we uw eisen en wensen ten aanzien van de kandidaat, de werkomgeving, bedrijfscultuur en het salaris. Ook gaan we dieper in op de harde en zachte criteria van de functie. Wij plannen tevens graag een afspraak in om de werkplek en uw organisatie nader te bekijken.

Aan de hand van alle verzamelde informatie zetten wij vervolgens alle beschikbare wervingsmiddelen in om tot een passende selectie van kandidaten te komen. U krijgt van NL-Techniek uitsluitend kandidaten voorgesteld die passen bij uw vraagstuk, bedrijfscultuur en organisatie. U beslist uiteindelijk met wie u de sollicitatieprocedure in wilt. Blijkt na de sollicitatie dat u met elkaar verder wilt, dan kan de werknemer bij u aan de slag.

Wat kunt u van ons verwachten?

Bij NL-Techniek werken we met volle overgave en aandacht voor onze relaties en kandidaten. Wij vinden het allerbelangrijkste dat u een gevoel van Partnership ervaart ten tijde van onze samenwerking.

Dit betekent: wij doen wat wij zeggen en zeggen wat wij doen, maken duidelijke afspraken en werken samen op basis van vertrouwen en transparantie. We geven ook eerlijk aan als iets niet mogelijk is. Op basis hiervan bouwen we aan een duurzame en succesvolle samenwerking met u!

Wilt u uw vacature aanmelden bij NL-Techniek of heeft een vervolgvraag- of verzoek?

Neemt u dan contact op met ons per telefoon op 06-2666 2482 of per e-mail. Het is ook mogelijk uw gegevens achter te laten via het contactformulier. Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug wanneer het u schikt.

Filteren op de vacatures

Selecteer provincie
Selecteer functie
Selecteer branche
Selecteer opleiding
Selecteer dienst
Bekijk het aanbod technische vacatures

Vacatures monteur Vacatures procesoperator Alle vacatures

Op zoek naar werk?

Schrijf je dan direct in bij NL-Techniek of neem contact op met één van onze consultants!

Neem contact met ons op Direct inschrijven

Technische vacatures

NL-Techniek heeft zicht op de leukste en meest interessante technische vacatures in de procesindustrie bij jou in de regio! Onze consultants helpen je graag op weg naar dé volgende stap in je carrière. Wij staan voor transparantie, eerlijkheid en persoonlijk contact. Neem direct contact met ons op via het contactformulier, telefoon (06 2666 2482) of via de chatfunctie!

Opdrachtgevers

NL-Techniek helpt u bij het vinden van dié ene technische specialist! Door onze jarenlange ervaring in het bemiddelen van kandidaten in de procesindustrie en kennis van de markt, zijn wij voor u de ideale gesprekspartner! Laat uw gegevens achter via het contactformulier, bel ons direct (06 2666 2482) of mail ons op info@nl-techniek.nl.