Vind direct de vacature die bij jou past!

0 Onderhoudsmonteur vacatures

Bekijk het aanbod onderhoudsmonteur vacatures bij NL-Techniek en zet de volgende stap in je technische carrière. We zijn in heel Nederland dé schakel tussen werknemer en werkgever binnen de procestechniek. Solliciteer direct online of schakel de hulp van onze consultants in via 085 064 0270.

Filter op specifieke vacatures voor onderhoudsmonteur

Wanneer je specifieke eisen hebt voor je gewenste vervolgstap, komt ons filter goed van pas. Hiermee zoek je alleen naar vacatures die passen bij jouw kwaliteiten, ambitie en wensen. Ook filter je op praktische zaken, zoals type dienstverband en de maximale afstand.

Jouw baan als onderhoudsmonteur

Als onderhoudsmonteur heb je een afwisselende baan waarin je telkens voor nieuwe uitdagingen komt te staan. Je verhelpt technische problemen aan productiemachines en probeert met preventief onderhoud zoveel mogelijk mankementen te voorkomen. Zo ben je in deze functie ook vaak verantwoordelijk voor de voorbereiding van diverse onderhoudswerkzaamheden. Een dag als onderhoudsmonteur bestaat uit onder andere:

 • Het verhelpen van storingen aan machines, apparaten en constructies
 • Storingen opsporen en inspecties uitvoeren
 • Het bestuderen van handleidingen, tekeningen en schema’s voor snel en correct onderhoud
 • De uitgevoerde werkzaamheden registreren
 • Het onderhoudsproces analyseren en verbeteringen aandragen

Welke kwaliteiten worden van jou verwacht?

Ben jij de kandidaat die een van onze opdrachtgevers zoekt? Van een geschikte onderhoudsmonteur worden vaak de volgende kwaliteiten geëist:

 • Probleemoplossend en veiligheidsbewust
 • Minimaal mbo-niveau
 • Nauwkeurigheid in zowel onderhoud als administratie
 • Ervaring als onderhoudsmonteur
 • Goede beheersing van de Nederlands taal in woord en geschrift
 • Zowel zelfstandig als in teamverband functioneer je goed

Onderhoudsmonteur in een specifieke branche?

Vaak wordt er gezocht naar onderhoudsmonteurs die ervaring hebben in specifieke branches. Heb je al ervaring in een bepaalde branche en zoek je hierin graag verder? Bij NL-Techniek bieden we vacatures onderhoudsmonteur afkomstig van werkgevers uit verschillende branches aan, zoals de chemische industrie, levensmiddelentechnologie en verpakkingsindustrie.

Bekijk al onze vacatures

Wanneer je ook op zoek bent naar andere functies binnen de techniek, kun je bij NL-Techniek terecht. We beschikken over uiteenlopende vacatures door heel Nederland, afkomstig van diverse werkgevers:

Meer weten?

Heb je een vacature op het oog, maar toch nog vragen? Schroom niet en bel of mail onze consultants voor meer informatie en advies. Je bereikt ons via 085 064 0270 en info@nl-techniek.nl.

Contact opnemen

NL-Techniek voor opdrachtgevers

NL-Techniek brengt vraag, aanbod en kennis bij elkaar. Het lukt maar niet om die goed opgeleide monteur te vinden voor de afdeling werktuigbouw. Of is er door groei een vacature gekomen voor een extra procesoperator in diverse ploegen? Wij weten raad! Door het inzetten van ons uitgebreide netwerk en door gebruik te maken van onze slimme marketingcampagnes werven wij zeer efficiënt de juiste kandidaten voor u!

Lees meer over het aanmelden van een vacature.

Contact opnemen