• Bouw je pensioen op als uitzendkracht?

    Het is misschien nog ver weg dat pensioen, maar je bouwt het wel op! Hiervoor ben je verplicht om pensioenpremie te betalen als:

    • Je ouder bent dan 21 jaar en langer dan ‘in 26 weken’ voor ons werkt.
    • Je al langer dan ‘in 26 weken’ voor een ander uitzendbureau hebt gewerkt dat bij de Algemene Bond van Uitzendondernemingen (ABU) is aangesloten. Dan ga je vanaf de eerste week dat je voor ons werkt al pensioenpremie betalen.

    Zelf betaal je maar een klein gedeelte van de premie, NL-Techniek betaalt de rest. En je hoeft niets te regelen voor je pensioen, dat doen wij voor je. Het pensioen is geregeld via STIPP. Eens per jaar krijg je een pensioenoverzicht waarin je opgebouwde rechten staan. Lees meer in de CAO voor uitzendkrachten.

NL-Techniek voor opdrachtgevers

NL-Techniek brengt vraag, aanbod en kennis bij elkaar. Het lukt maar niet om die goed opgeleide monteur te vinden voor de afdeling werktuigbouw. Of is er door groei een vacature gekomen voor een extra procesoperator in diverse ploegen? Wij weten raad! Door het inzetten van ons uitgebreide netwerk en door gebruik te maken van onze slimme marketingcampagnes werven wij zeer efficiënt de juiste kandidaten voor u!

Lees meer over het aanmelden van een vacature.

Contact opnemen