Verbinden van professionals in de procesindustrie

Vind Direct de vacature die bij je past!

Over NL-Techniek

Marco Watzema

Marco Watzema

Mijn naam is Marco Watzema, geboren in 1980 en woonachtig in Amsterdam. Na mijn studie ben ik acht jaar werkzaam geweest voor een bekende organisatie in de arbeidsbemiddeling. Hier heb ik organisaties ondersteund in verschillende branche. De laatste jaren ben ik met name werkzaam geweest in industrie. Die periode is leuk en leerzaam geweest, maar het is altijd een grote ambitie geweest om te gaan ondernemen en die droom ben ik gaan najagen.

In mijn vrije tijd tennis ik graag of leef me uit in de sportschool. Daarnaast volg ik sporten op televisie zoals voetbal, tennis, wielrennen en de sporten waar de Nederlanders goed presteren. Ik hou van lekker eten. Ik vind het leuk om te koken of uit eten te gaan met vrienden of mijn vriendin. Verder ben ik een muziekliefhebber en bezoek ik graag een concert of festival.

De komende jaren hoop ik NL-Techniek verder succesvol uit te laten groeien tot dé businesspartner bij het oplossen van personele vraagstukken van technische specialisten in de procesindustrie.

Over NL-Techniek

NL-Techniek bemiddelt professionals in de procestechniek. Wij hebben veel ervaring in de technische sector en hierdoor herkennen wij vakkundige en gedreven technici. Wij selecteren kandidaten niet alleen op opleidingsniveau, studierichting en ervaring, maar ook op karakter, leervermogen en persoonlijke drijfveren. Op deze manier zorgen wij ervoor dat kandidaten een toegevoegde waarde zijn voor toekomstige werkgevers. Je vindt bij NL-Techniek onder andere vacatures voor monteur en vacatures voor procesoperator.

Door onze jarenlange ervaring hebben wij een zeer uitgebreid netwerk van technici en bedrijven. Daardoor weten wij de juiste kandidaat aan de juiste organisatie te koppelen. Wij staan voor transparantie, eerlijkheid en persoonlijk contact.

Op zoek naar een baan in de procestechniek? Schrijf je in, dan nemen wij contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Filteren op de vacatures

Selecteer provincie
Selecteer functie
Selecteer branche
Selecteer opleiding
Selecteer dienst

Op zoek naar werk?

Schrijf je dan direct in bij NL-Techniek of neem contact op met één van onze consultants!

Neem contact met ons op Direct inschrijven

Technische vacatures

NL-Techniek heeft zicht op de leukste en meest interessante technische vacatures in de procesindustrie bij jou in de regio! Onze consultants helpen je graag op weg naar dé volgende stap in je carrière. Wij staan voor transparantie, eerlijkheid en persoonlijk contact. Neem direct contact met ons op via het contactformulier, telefoon (06 2666 2482) of via de chatfunctie!

Opdrachtgevers

NL-Techniek helpt u bij het vinden van dié ene technische specialist! Door onze jarenlange ervaring in het bemiddelen van kandidaten in de procesindustrie en kennis van de markt, zijn wij voor u de ideale gesprekspartner! Laat uw gegevens achter via het contactformulier, bel ons direct (06 2666 2482) of mail ons op info@nl-techniek.nl.