Verbinden van professionals in de procesindustrie

Vind Direct de vacature die bij je past!

Vacatures Tilburg

Wil jij graag werken bij een wereldspeler, gevestigd in Tilburg, die al jaren de toon aangeeft in de markt van geur- en smaakstoffen? Wil jij graag op termijn doorgroeien in functie en ook de mogelijkheid krijgen op opleidingen in de procestechniek (bijvoorbeeld VAPRO B of C) te gaan behalen? Bekijk dan snel onderstaande vacatures hieronder!

Deze organisatie staat er om bekend dat zij veel investeren in haar medewerkers. Zij kijken bij openstaande functies (bijvoorbeeld teamleider of productieleider) eerst naar de eigen medewerkers of iemand goed zou passen. Overigens is het natuurlijk ook prima als je lekker als operator wilt blijven werken de komende jaren. In ieder geval ga voor een carrière voor de lange termijn bij deze organisatie! De fabriek in Tilburg heeft een aantal zeer interessante afdelingen waar mooie en technisch uitdagende functies vacant zijn! Je kunt direct solliciteren via onze website. Heb je vragen over een vacature? Neem dan contact met ons op via de chatfunctie (rechts onderin), bel naar 085 06 40 270 of schrijf je in via onze website.

Vacature Chemisch Operator Tilburg 3 ploegenrooster

Tilburg - Noord-Brabant - 16 oktober 2020

Dagelijks werken als operator met complexe chemische processen? Werken in een 3-ploegenrooster met mooie voorwaarden: uitzicht op een vast contract, salaris van €2.900 tot €3.600 bruto per maand, 13-maand én 38 vakantiedagen per jaar? Dit kan! Lees deze Vacature Chemisch Operator Tilburg 3 ploegenrooster en solliciteer direct! Je komt te werken bij een multinational op […]

BEKIJK DE VACATURE

Vacature Monteur Technische Dienst Elektro

Tilburg - Noord-Brabant - 16 oktober 2020

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Elektromonteur Technische Dienst in de industrie? Wil je werken in een functie waar je puur bezig bent met elektrotechnische, meet- en regeltechnische en automatiseringstechnische werkzaamheden? Dan ben jij geschikt voor deze Vacature Monteur Technische Dienst Elektro! Waar ben jij nodig? De organisatie houdt zich bezig met […]

BEKIJK DE VACATURE

Waarom solliciteren via NL-Techniek?

Wij hebben jarenlange ervaring in de technische branche en weten zo altijd een bedrijf te vinden dat precies voldoet aan jouw wensen. Persoonlijke benadering, eerlijkheid en transparantie staat bij ons voorop.

  • Persoonlijk contact
  • Gespecialiseerd in vacatures voor monteur en procesoperator
  • Eenvoudig online solliciteren
  • Advies en transparantie werkwijze

Neem contact op met onze consultants

Wij gaan graag voor jou op zoek naar de geschikte monteurs- of procesoperatorfunctie. Aan de hand van jouw kwaliteiten, kennis, werkervaring en opleidingsniveau gaan onze consultants voor je aan de slag. Zij zijn op de hoogte van alle nieuwe functies en bespreken deze graag met je. Schrijf je in via onze website en blijf op de hoogte van alle nieuwe vacatures. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om kennis te maken.

Filteren op de vacatures

Selecteer provincie
Selecteer functie
Selecteer branche
Selecteer opleiding
Selecteer dienst
Bekijk het aanbod technische vacatures

Vacatures monteur Vacatures procesoperator Alle vacatures

Op zoek naar werk?

Schrijf je dan direct in bij NL-Techniek of neem contact op met één van onze consultants!

Neem contact met ons op Direct inschrijven

Technische vacatures

NL-Techniek heeft zicht op de leukste en meest interessante technische vacatures in de procesindustrie bij jou in de regio! Onze consultants helpen je graag op weg naar dé volgende stap in je carrière. Wij staan voor transparantie, eerlijkheid en persoonlijk contact. Neem direct contact met ons op via het contactformulier, telefoon (06 2666 2482) of via de chatfunctie!

Opdrachtgevers

NL-Techniek helpt u bij het vinden van dié ene technische specialist! Door onze jarenlange ervaring in het bemiddelen van kandidaten in de procesindustrie en kennis van de markt, zijn wij voor u de ideale gesprekspartner! Laat uw gegevens achter via het contactformulier, bel ons direct (06 2666 2482) of mail ons op info@nl-techniek.nl.