Verbinden van professionals in de procesindustrie

Direct inschrijven

Schrijf je direct in bij NL-Techniek!

 

Na je inschrijving ontvang je een bevestigingse-mail met hierin je gebruikersnaam en je wachtwoord. Jij kunt dan eenvoudig op vacatures reageren en je geeft onze consultants de mogelijkheid om direct op zoek te gaan naar je nieuwe baan.

 

Wij nemen na je inschrijving contact met je op om je mogelijkheden te bespreken!

 

Bekijk de actuele vacatures

 

 

  • Voorkeuren

    U kunt meerdere velden selecteren
  • Ik geef toestemming aan NL-Techniek om mijn gegevens voor 1 jaar te bewaren om mij te kunnen benaderen voor vacatures die relevant voor mij zijn.

Filteren op de vacatures

Selecteer provincie
Selecteer functie
Selecteer branche
Selecteer opleiding
Selecteer dienst

Op zoek naar werk?

Schrijf je dan direct in bij NL-Techniek of neem contact op met één van onze consultants!

Neem contact met ons op Direct inschrijven

Technische vacatures

NL-Techniek heeft zicht op de leukste en meest interessante technische vacatures in de procesindustrie bij jou in de regio! Onze consultants helpen je graag op weg naar dé volgende stap in je carrière. Wij staan voor transparantie, eerlijkheid en persoonlijk contact. Neem direct contact met ons op via het contactformulier, telefoon (06 2666 2482) of via de chatfunctie!

Opdrachtgevers

NL-Techniek helpt u bij het vinden van dié ene technische specialist! Door onze jarenlange ervaring in het bemiddelen van kandidaten in de procesindustrie en kennis van de markt, zijn wij voor u de ideale gesprekspartner! Laat uw gegevens achter via het contactformulier, bel ons direct (06 2666 2482) of mail ons op info@nl-techniek.nl.