Technische vacatures

Vind direct de vacature die bij jou past!

Vacatures Waalwijk

Wil jij graag werken bij een sterk groeiende producent van innovatieve kunststof verpakkingen waar goede arbeidsvoorwaarden gelden? In een 5-ploegensysteem (222) en in een schone fabriek waar de nieuwste hightech machines staan? Lees dan snel verder!

De organisatie, met vestigingen in België, Zwitserland, Verenigde Staten en in Nederland een vestiging in Waalwijk, is een snelgroeiende en innovatieve producent van kunststofverpakkingen. Zij maken onder ander de scheergel spuitbus voor Gilette. Dit doen zijn aan de hand van zelf ontwikkelde technieken, die wereldwijd voor veel succes zorgen. De organisatie zorgt goed voor zijn medewerkers: er is dagelijks een gratis lunch, zij organiseren evenementen voor medewerkers (bijvoorbeeld zaalvoetbal, en een kerstfeest waarbij iedereen aanwezig is) en er zijn goede arbeidsvoorwaarden! Onlangs zijn zij met alle afdelingen overgegaan naar een 5-ploegensysteem. Om deze reden zoekt NL-Techniek zowel jonge als ervaren operators die graag direct in dienst willen treden en voor een langdurige carrière gaan bij dit bedrijf! Is je interesse gewerkt? Bekijk dan snel onderstaande vacatures die wij hebben bij deze organisatie!

 


NL-Techniek voor opdrachtgevers

NL-Techniek brengt vraag, aanbod en kennis bij elkaar. Het lukt maar niet om die goed opgeleide monteur te vinden voor de afdeling werktuigbouw. Of is er door groei een vacature gekomen voor een extra procesoperator in diverse ploegen? Wij weten raad! Door het inzetten van ons uitgebreide netwerk en door gebruik te maken van onze slimme marketingcampagnes werven wij zeer efficiënt de juiste kandidaten voor u!

Lees meer over het aanmelden van een vacature.

Contact opnemen