Verbinden van professionals in de procesindustrie

Vind Direct de vacature die bij je past!

Vacatures Waalwijk

Wil jij graag werken bij een sterk groeiende producent van innovatieve kunststof verpakkingen waar goede arbeidsvoorwaarden gelden? In een 5-ploegensysteem (222) en in een schone fabriek waar de nieuwste hightech machines staan? Lees dan snel verder!

De organisatie, met vestigingen in België, Zwitserland, Verenigde Staten en in Nederland een vestiging in Waalwijk, is een snelgroeiende en innovatieve producent van kunststofverpakkingen. Zij maken onder ander de scheergel spuitbus voor Gilette. Dit doen zijn aan de hand van zelf ontwikkelde technieken, die wereldwijd voor veel succes zorgen. De organisatie zorgt goed voor zijn medewerkers: er is dagelijks een gratis lunch, zij organiseren evenementen voor medewerkers (bijvoorbeeld zaalvoetbal, en een kerstfeest waarbij iedereen aanwezig is) en er zijn goede arbeidsvoorwaarden! Onlangs zijn zij met alle afdelingen overgegaan naar een 5-ploegensysteem. Om deze reden zoekt NL-Techniek zowel jonge als ervaren operators die graag direct in dienst willen treden en voor een langdurige carrière gaan bij dit bedrijf! Is je interesse gewerkt? Bekijk dan snel onderstaande vacatures die wij hebben bij deze organisatie!

 

Vacature Mechanisch Monteur Technische Dienst Waalwijk 2-ploegendienst

Waalwijk - Noord-Brabant - 21 oktober 2020

Wil jij graag werken als mechanisch monteur technische dienst in een 2-ploegensysteem bij een producent van innovatieve kunststof verpakkingen? Werk jij graag dagelijks met de nieuwste technologieën in een complex machinepark? Lees dan snel deze Vacature Mechanisch Monteur Technische Dienst Waalwijk 2-ploegendienst! De organisatie, met vestigingen in België, Zwitserland, VS en in Nederland een vestiging […]

BEKIJK DE VACATURE

Vacature Monteur Technische Dienst Waalwijk 2-ploegendienst

Waalwijk - Noord-Brabant - 20 oktober 2020

Wil jij graag werken als monteur technische dienst in een 2-ploegensysteem bij een producent van innovatieve kunststof verpakkingen? Werk jij graag dagelijks met de nieuwste technologieën in een complex machinepark? Lees dan snel deze Vacature Monteur Technische Dienst Waalwijk 2-ploegendienst! De organisatie, met vestigingen in België, Zwitserland, VS en in Nederland een vestiging in Waalwijk, […]

BEKIJK DE VACATURE

Waarom solliciteren via NL-Techniek?

Door jarenlange ervaring in de technische branche vinden wij met gemak een bedrijf dat precies bij jou past. Bij NL-Techniek vinden wij een persoonlijke benadering, eerlijkheid en transparantie belangrijk.

  • Persoonlijk contact
  • Gespecialiseerd in vacatures voor monteur en procesoperator
  • Eenvoudig en snel solliciteren
  • Transparante werkwijze en advies

Neem contact op met onze consultants

Wij komen graag met je in contact om de geschikte monteurs- of procesoperatorfunctie voor je te vinden. Onze consultants zijn op de hoogte van alle laatste vacatures en gaan op zoek naar de mogelijkheden aan de hand van jouw werkervaring, kennis, kwaliteiten en opleidingsniveau. Schrijf je in via onze website, dan bellen wij je zo snel mogelijk om kennis te maken en blijf je op de hoogte van alle nieuwe vacatures.

Filteren op de vacatures

Selecteer provincie
Selecteer functie
Selecteer branche
Selecteer opleiding
Selecteer dienst
Bekijk het aanbod technische vacatures

Vacatures monteur Vacatures procesoperator Alle vacatures

Op zoek naar werk?

Schrijf je dan direct in bij NL-Techniek of neem contact op met één van onze consultants!

Neem contact met ons op Direct inschrijven

Technische vacatures

NL-Techniek heeft zicht op de leukste en meest interessante technische vacatures in de procesindustrie bij jou in de regio! Onze consultants helpen je graag op weg naar dé volgende stap in je carrière. Wij staan voor transparantie, eerlijkheid en persoonlijk contact. Neem direct contact met ons op via het contactformulier, telefoon (06 2666 2482) of via de chatfunctie!

Opdrachtgevers

NL-Techniek helpt u bij het vinden van dié ene technische specialist! Door onze jarenlange ervaring in het bemiddelen van kandidaten in de procesindustrie en kennis van de markt, zijn wij voor u de ideale gesprekspartner! Laat uw gegevens achter via het contactformulier, bel ons direct (06 2666 2482) of mail ons op info@nl-techniek.nl.