Vacature hartje Amsterdam als Recruitment Consultant

Direct solliciteren

Vacature hartje Amsterdam als Recruitment Consultant

 • Amsterdam
 • Dagdienst
 • Chemische industrie

Organisatie omschrijving

NL-Techniek is een ambitieuze organisatie die streeft naar duurzame relaties met zijn klanten en medewerkers. De afgelopen jaren zijn wij exponentieel gegroeid. Groei jij met ons mee? Solliciteer dan op deze Vacature hartje Amsterdam als Recruitment Consultant!

Ons kantoor zit gevestigd in het centrum van Amsterdam aan de Herengracht.

Functie omschrijving

Als recruitment consultant sta je midden in de procesindustrie en ben je helemaal op de hoogte van deze arbeidsmarkt. Voor jouw klanten en prospects ben je de business partner voor het leveren van operators en monteurs en ben je op de hoogte van (arbeid)marktontwikkelingen en trends in de regio. Alle vacatures binnen jouw segment weet je om te zetten naar succesvolle campagnes om zo zichtbaar te zijn voor jouw doelgroep. Daarnaast bouw je een ruim netwerk met technische professionals op waarmee je een duurzame relatie opbouwt zodat jullie direct of anders op termijn wat voor elkaar kunnen betekenen.  

Om je doelen te realiseren breng jij de markt in kaart, ontwikkel je jaardoelen ten behoeve van de jou toegewezen accounts. Je ontwikkelt een actieplan en bewerkt daardoor actief je klanten en prospects binnen jouw marktsegment.  Nieuwe en bestaande klanten weet je aan je te binden. Je doet acquisitie, bezoekt prospects en klanten, plant zelfstandig het werk in om doelstellingen te behalen. Je werft en selecteert kandidaten voor jouw opdrachtgevers en verzorgt de binding en begeleiding van jouw kandidaten. Je gebruikt alle middelen om je doelgroep te bereiken (actief en reactief). Je verzorgt nauwkeurig de bijhorende administratie. Waar nodig werk je slim samen met collega’s t.b.v. campagnes en kennisdeling.

Je neemt initiatief en bent creatief in het creëren van commerciële kansen bij prospects en bestaande klanten. Samen met je collega`s streef je naar het hoogst haalbare resultaat. Je bent gedreven om jezelf en jouw collega`s te ontwikkelen.
 

Ons aanbod

•    Een salaris van € 2.500,- tot € 5000,- afhankelijk van leeftijd en ervaring (op basis van 40 uur);
•    25 vakantiedagen;
•    Een aantrekkelijke bonusregeling (10% bonus over marge vanaf 10K marge per maand);
•    Pensioenregeling die vrij besteedbaar is;
•    Eindejaarsuitkering van 5%
•    Reiskostenvergoeding;
•    Vakantiegeld;
•    Mogelijkheden tot thuiswerken;
•    Laptop;
•    Mogelijk om 32/36 uur te werken;
•    Mobiele telefoon (Samsung S klasse);
•    Vak gerelateerde cursussen;
•    Elke vrijdag uitgebreide lunch.

Wij vragen

Jij bent ondernemend en resultaatgericht en je krijgt energie van anderen helpen. Je werkt zelfstandig, maar zoekt ook graag de samenwerking op. Je weet mensen op waarde te schatten en weet altijd overzicht in je werkzaamheden te houden. Je hebt er geen moeite mee om hulp in te roepen bij je collega’s of je netwerk. Je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en vindt het belangrijk om altijd kwaliteit te leveren. Je hebt HBO/WO werk en denkniveau. Ervaring is niet het belangrijkste. Kun jij je vinden in het bovenstaande verhaal, ben je ambitieus en toe aan een nieuwe of andere werkomgeving? Dan komen we graag met je in contact!

Enthousiast? Solliciteer dan snel en gemakkelijk via de knop hieronder.

Direct solliciteren

Jouw contactpersoon

Marco

 • img

NL-Techniek

Herengracht 444-3
1017 BZ Amsterdam

  Nieuwste technische vacatures

  Ben jij op zoek naar een mooie baan als (beginnend of gevorderde) monteur in de procesindustrie waar je zowel mechanisc ..

  Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als monteur in de industrie? Ben je iemand die graag machines onderhoud en sto ..

  Wil jij werken bij één van de leukste bedrijven in de regio Weert? Tegelijkertijd een goed salaris, 13de maand, win ..

  NL-Techniek voor opdrachtgevers

  NL-Techniek brengt vraag, aanbod en kennis bij elkaar. Het lukt maar niet om die goed opgeleide monteur te vinden voor de afdeling werktuigbouw. Of is er door groei een vacature gekomen voor een extra procesoperator in diverse ploegen? Wij weten raad! Door het inzetten van ons uitgebreide netwerk en door gebruik te maken van onze slimme marketingcampagnes werven wij zeer efficiënt de juiste kandidaten voor u!

  Lees meer over het aanmelden van een vacature.

  Contact opnemen