Spin gezocht: Financieel medewerker, Office-manager en HR-Assistent

Direct solliciteren

Spin gezocht: Financieel medewerker, Office-manager en HR-Assistent

 • Amsterdam
 • Dagdienst
 • 2.445 - € 3865 per maand
 • Chemische industrie

Organisatie omschrijving

Als spin in het web ben je verantwoordelijk voor verschillende aandachtsgebieden. Je houdt je bezig met financiële administratie, HR administratie en office Management. Een veelzijdige dynamische functie waarbij jij al je talenten tot uiting kan laten komen. Houd jij van afwisselend werk en vind je het gaaf om de backoffice van een groeiende ambitieuze onderneming te organiseren. Dan hebben we jou nodig! Reageer snel op Spin gezocht: Financieel medewerker, Office-manager en HR-Assistent!

Ons bedrijf bestaat sinds 2015 en we groeien elk jaar flink. Wij verbinden technici voor de procesindustrie. Wij helpen multinationals maar ook kleinere fabrieken met het vinden van vakmensen op MBO- en HBO-niveau. Dit zijn vooral operators en monteurs. Deze opdrachten voeren wij uit op basis van werving en selectie en/of detachering. Onze klanten bevinden zich verspreid door heel Nederland, net zoals de kandidaten. Momenteel staan er meer dan 50 gedetacheerde medewerkers op de payroll. De komende jaren zal dit aantal stijgen. Als spin zorg jij voor een correcte afhandeling van de loonadministratie en facturatie. Klint goed toch deze vacature: Spin gezocht: Financieel medewerker, Office-manager en HR-Assistent

Je nieuwe werkplek is aan herengracht, midden in het centrum vlakbij het Koningsplein. Regelmatig thuiswerken is geen probleem. Het team bestaat uit 11 supergezellige collega’s, waarbij jij je zeker thuis gaat voelen.

Functie omschrijving

Financiële Administratie
Je bent verantwoordelijk voor de de salaris- en debiteurenadministratie. Je beheert het geautomatiseerde facturatie en verloningproces (Easyflex). Je overlegt met klanten en kandidaten over de urenaanlevering, controleert deze en verwerkt het nauwkeurig zodat de bankbetaling kan worden uitgevoerd. Daarnaast zorg je dat de rekeningen op tijd betaald wordt. Niet te vroeg, maar zeker niet te laat😉. Je hebt overzicht en grip op deze processen en bent in staat om dit succesvol uit te voeren met zo min mogelijk fouten. Want jij houdt helemaal niet van fouten maken.

HR Administratie
Je ondersteunt de consultants met HR administratie. Je stelt arbeidsovereenkomsten op voor gedetacheerde medewerkers en zorgt voor een perfecte documentenadministratie. Je werkt volgens de richtlijnen die zijn opgesteld door de NEN4400-1, het keurmerk voor uitzendbureaus. Je bent op de hoogte van veranderingen in Cao's en arbeidsvoorwaarden bij de opdrachtgevers. En als je het niet weet dan zoek je het uit of vraag je het na bij iemand die het wel weet. Je ben het aanspreekpunt voor externe medewerkers voor salaris- en contractvraagstukken. Dit doe je op een dienstverlenende manier zonder de belangen van iedereen uit het oog te verliezen. Twee keer per jaar ben je de projectleider van de audit voor de NEN certificering.

Office Management
Je krijgt energie van het ondersteunen van collega’s. Je creëert op kantoor uitstekende randvoorwaarden. Hierdoor kunnen de consultant excelleren zonder zich zorgen te hoeven maken of er nog toiletpapier is. Je regelt alle “faciliteiten”, bestelt kantoorartikelen en onderhoudt contacten met leveranciers. Je boekt, plant en organiseert cursussen en trainingen voor externe medewerkers.    

Management Assistent
Je ondersteunt het management bij projecten of verbetertrajecten. Je bent goed in het plannen en organiseren van je eigen werk, maar ook van anderen. Een verandering zie je als een kans en je vindt het inspirerend om bij een verandertraject de kar te trekken. 
 

Ons aanbod

 • Een salaris van € 2.445,- tot € 3865,- afhankelijk van leeftijd en ervaring (op basis van 40 uur);
 • 25 vakantiedagen;
 • Een aantrekkelijke bonusregeling;
 • Pensioenregeling die vrij besteedbaar is;
 • Eindejaarsuitkering van 5%
 • Reiskostenvergoeding;
 • Vakantiegeld;
 • Mogelijkheden tot thuiswerken;
 • Laptop;
 • Mobiele telefoon (Samsung S klasse).

Wij vragen

 • Ervaring met uiteenlopende administraties;
 • Ervaring met salaris en/of uitzendsoftware;
 • Communicatief vaardig;
 • Nauwkeurig;
 • Plannen en organiseren;
 • Flexibel, je kan omgaan met veranderingen.

Enthousiast? Solliciteer dan snel en gemakkelijk via de knop hieronder.

Direct solliciteren

Jouw contactpersoon

Marco

 • img

NL-Techniek

Herengracht 444-3
1017 BZ Amsterdam

  Nieuwste technische vacatures

  Wil jij goed verdienen, volop kunnen doorgroeien en werken in een organisatie zonder hierarchische rompslomp als Chemica ..

  Op zoek naar een interessante baan als Procesoperator B in de 5-ploegendienst, binnen de chemische industrie? Dan is dez ..

  Ben jij op zoek naar een leuke uitdagende en goedbetaalde baan als Chemisch Procesoperator in de 5-ploegendienst, vlakbi ..

  NL-Techniek voor opdrachtgevers

  NL-Techniek brengt vraag, aanbod en kennis bij elkaar. Het lukt maar niet om die goed opgeleide monteur te vinden voor de afdeling werktuigbouw. Of is er door groei een vacature gekomen voor een extra procesoperator in diverse ploegen? Wij weten raad! Door het inzetten van ons uitgebreide netwerk en door gebruik te maken van onze slimme marketingcampagnes werven wij zeer efficiënt de juiste kandidaten voor u!

  Lees meer over het aanmelden van een vacature.

  Contact opnemen