Verbinden van professionals in de procesindustrie

Vacature Procesoperator Amsterdam 5-ploegendienst (reeds terminal ervaring is een eis)

Bekijk alle vacatures

Amsterdam - Noord-Holland

Organisatie omschrijving

Proces & Terminal operator Amsterdam (5-ploegendienst)! De perfecte combinatie van controleren en uitvoeren. Lees snel deze Vacature Procesoperator Amsterdam 5-ploegendienst (reeds terminal ervaring is een eis)!

In deze functie kun jij door jouw werkervaring snel instromen in het veldwerk, om op termijn het werk in de controlekamer je eigen te maken. Het is de perfecte combinatie van denken en doen. Er gelden daarbij goede opleidingsmogelijkheden én je kunt op termijn ook in functie bijvoorbeeld doorgroeien naar een wachtchef-functie. En dat voor een prima salaris en een top arbeidsvoorwaardenpakket. Dat wil jij toch ook?

Op het gigantische terrein van deze organisatie worden grote schepen geladen en gelost. Als procesoperator ben jij, met jouw hoofd en met jouw handen, betrokken bij praktisch alle processen op de terminal. Hier staat altijd de veiligheid van jezelf, jouw collega’s en de leefomgeving voorop en neem jij hierin jouw verantwoordelijkheid. Wil jij een veelzijdige functie waarbij je lekker flexibel kunt werken in het veld- en in de controlekamer? Pak dan deze mooie kans! Er is momenteel nog één vacature open en deze is alleen gericht op iemand die al ervaring heeft als terminaloperator! Dus vind jij jezelf hierin terug? Solliciteer dan direct!

Functie omschrijving

Je zult bij deze functie je tijd verdelen tussen uitvoerende en controlerende werkzaamheden. Je gaat de terminal kennen als jouw eigen broekzak. De eerste periode zul je nog veel buiten in het veld te vinden zijn. Je bedient en controleert het hele productieproces en stuurt bij waar dat nodig is. Omdat jij iemand vervangt die met pensioen gaat is het op vrij korte termijn ook het doel dat jij de controlekamer gaat leren. Hoofddoel is om jou allround inzetbaar te maken! Dat wil jij toch ook?

Tot jouw operationele werkzaamheden horen o.a.

 • Aankoppelen en loskoppelen van leidingsystemen
 • Verladen- en lossen van tankschepen, lichters, vrachtwagens en treinen
 • Uitvoeren van tankmetingen, monsterafnames, visuele inspecties
 • Overpompen tussen tanks
 • Controlekamer werkzaamheden: beheren van het gehele proces

Ons aanbod

 • Een bruto maand salaris bij aanvang tussen de €2.300 tot €3.100 (exclusief toeslagen, op basis van ervaring en opleiding).
 • Hierna is veel groei mogelijk in de schalen van de organisatie!
 • Ploegentoeslag van 30%
 • Jaarlijkse bonusregeling op basis van het bedrijfsresultaat
 • Een familiaire organisatie waarin je je snel thuis voelt en de lijnen kort zijn
 • Uitzicht op een vast contract!

Wij vragen

 • Het liefst ben jij in het bezit van een opleiding op MBO 2 of 3 niveau (VAPRO-A/B of een Votob opleiding is een pré), maar dit is absoluut geen must!
 • Gevoel voor veiligheid en verantwoordelijkheid
 • Beheersing Nederlandse en Engelse taal
 • Een positieve en flexibele instelling
 • Je wilt in 5 ploegendienst werken (variant met 2 weekenden per maand vrij!)
 • Niet bang om nieuwe processen onder de knie te krijgen
Direct solliciteren

Contactpersoon

Chiel

Filteren op de vacatures

Selecteer provincie
Selecteer functie
Selecteer branche
Selecteer opleiding
Selecteer dienst
Bekijk het aanbod technische vacatures

Vacatures monteur Vacatures procesoperator Alle vacatures

Op zoek naar werk?

Schrijf je dan direct in bij NL-Techniek of neem contact op met één van onze consultants!

Neem contact met ons op Direct inschrijven

Technische vacatures

NL-Techniek heeft zicht op de leukste en meest interessante technische vacatures in de procesindustrie bij jou in de regio! Onze consultants helpen je graag op weg naar dé volgende stap in je carrière. Wij staan voor transparantie, eerlijkheid en persoonlijk contact. Neem direct contact met ons op via het contactformulier, telefoon (06 2666 2482) of via de chatfunctie!

Opdrachtgevers

NL-Techniek helpt u bij het vinden van dié ene technische specialist! Door onze jarenlange ervaring in het bemiddelen van kandidaten in de procesindustrie en kennis van de markt, zijn wij voor u de ideale gesprekspartner! Laat uw gegevens achter via het contactformulier, bel ons direct (06 2666 2482) of mail ons op info@nl-techniek.nl.