Verbinden van professionals in de procesindustrie

Vacature Procesoperator 2- en 3-ploegendienst Nijverdal

Bekijk alle vacatures

Nijverdal - Overijssel

Organisatie omschrijving

Wil jij werken als procesoperator in ploegendienst op een groot aantal menginstallaties in een supermoderne fabriek waar smeermiddelen in honderden varianten worden geproduceerd? Zoek jij een inhoudelijk uitdagende baan waarin je jezelf continu kunt blijven door ontwikkelen? Lees dan snel deze Vacature Procesoperator Nijverdal!

De organisatie, gevestigd in Nijverdal, is een echt familiebedrijf dat al meer dan 35 jaar gespecialiseerd is in het ontwikkelen en mengen van smeermiddelen voor onder meer motoren, auto’s, tractoren en draaiende machines. Ze produceren bovendien nog vele andere vloeistoffen. Alles wat regelmatig wordt bijgevuld in een auto is bijvoorbeeld leverbaar, tot aan de ruitensproeiervloeistof toe! De afgelopen jaren heeft de organisatie een gigantische groei doorgemaakt, waardoor het nog belangrijker is geworden om meer en slimmer te produceren. Om deze reden is er recent veel geïnvesteerd en geïnnoveerd om de productiecapaciteit op te kunnen voeren. Ook zijn proces verbeter methoden als 5S en OEE ingevoerd om met meer efficiëntie te kunnen produceren. Kortom: een organisatie die in volle bloei staat en waar je direct jouw steentje kunt bijdragen aan de groei en positieve resultaten van het bedrijf.

De organisatie beschikt over speciaal ontwikkelde procesinstallaties om de verschillende smeermiddelen te vervaardigen. Deze hoogwaardige mengerij-machines zijn uitgerust met gedetailleerde meetinstrumenten die jou als operator constant van informatie voorziet. Het is belangrijk dat jij de resultaten op grote nauwkeurigheid controleert en het proces bijstuurt indien nodig. Het betreft dus een uitdagende functie, waar jij samen met je team direct verantwoordelijk bent voor de kwaliteit van de producten. Voor deze afdeling is NL-Techniek op zoek naar meerdere procesoperators.

Functie omschrijving

Samen met je team ben je verantwoordelijk voor een zo efficiënt mogelijke inzet van de verschillende mengerij-installaties. Er staan volautomatische lijnen die bediend worden door jou, maar je kunt ook ingezet worden op de semi-automatische lijnen. De lijnen dienen op basis van de orders te worden omgebouwd en omgesteld zodat deze verschillende verpakking en producten kunnen verwerken. De kleinste verpakking van 50ml tot en met vaten van 210 Liter behoren tot de standaard verpakkingen.

De overige werkzaamheden zijn als volgt:

• Je bedient zelfstandig productielijnen in een ploeg (2 en 3 ploegendienst) conform proces omschrijvingen;
• Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit, kwantiteit, veiligheid en het continue verbeteren van product en proces;
• Je bent binnen de ploeg op alle productielijnen inzetbaar en kun je de lijn zelfstandig bedienen, instellen en regelen;
• Bewaken van de voorgang van het productieproces;
• Zorgdragen voor hoge kwaliteit in het productieproces: werken volgens aanvaarde en geldende veiligheids- en beroepsnormen;
• Voorkomen van stilstand, uitval en afval;
• Het deelnemen aan werkgroepen die tot proces / technische verbeteringen kunnen leiden;
• Je bent tot slot verantwoordelijk voor het begeleiden en instrueren van de andere operators aan jouw afvullijnen.

Ons aanbod

• Een salaris (instroom) van € 2.100,- tot € 2.500;
• Toeslagen: 2 ploegen (12%) en 3 ploegen (19%);
• Werken voor een informele organisatie met werknemers die een sterke binding hebben met het bedrijf;
• Uitgebreide ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden;
• Persoonlijke begeleiding;
• Werken in een team met een gezonde mix tussen jong en oud;
• Open en sociale werksfeer in een motiverend team.

Wij vragen

Een procesoperator met ervaring in mengprocessen (dit is een pré), die goed in staat is om prioriteiten te stellen en die snel en veilig kan werken.

Je beschikt over de volgende diploma’s, kennis en vaardigheden:

• Minimaal een afgeronde technisch diploma op MBO-2 niveau (Vapro / Procesoperator A of B)
• Communicatieve vaardigheden;
• Kennis van mengen of afvullen is een pré;
• Communicatief vaardig;
• Een doorzetter en echte teamplayer;
• Je bent bereid om in een 2 en 3 ploegensysteem te werken.

Enthousiast? Solliciteer dan snel en gemakkelijk via de knop hieronder.

Direct solliciteren

Contactpersoon

Chiel

Filteren op de vacatures

Selecteer provincie
Selecteer functie
Selecteer branche
Selecteer opleiding
Selecteer dienst
Bekijk het aanbod technische vacatures

Vacatures monteur Vacatures procesoperator Alle vacatures

Op zoek naar werk?

Schrijf je dan direct in bij NL-Techniek of neem contact op met één van onze consultants!

Neem contact met ons op Direct inschrijven

Technische vacatures

NL-Techniek heeft zicht op de leukste en meest interessante technische vacatures in de procesindustrie bij jou in de regio! Onze consultants helpen je graag op weg naar dé volgende stap in je carrière. Wij staan voor transparantie, eerlijkheid en persoonlijk contact. Neem direct contact met ons op via het contactformulier, telefoon (06 2666 2482) of via de chatfunctie!

Opdrachtgevers

NL-Techniek helpt u bij het vinden van dié ene technische specialist! Door onze jarenlange ervaring in het bemiddelen van kandidaten in de procesindustrie en kennis van de markt, zijn wij voor u de ideale gesprekspartner! Laat uw gegevens achter via het contactformulier, bel ons direct (06 2666 2482) of mail ons op info@nl-techniek.nl.