Verbinden van professionals in de procesindustrie

Vacature Opleiding tot Operator (Vapro A of Vapro B) 5-ploegendienst Oss

Bekijk alle vacatures

Oss - Noord-Brabant

Organisatie omschrijving

Heb jij al (enkele) jaren werkervaring als procesoperator in een farmaceutische of chemische productieomgeving, maar nog geen opleiding Procestechniek (Vapro A/B) behaald? En wil jij juist die opleiding behalen de komende tijd? Je treedt direct in dienst bij de werkgever en werkt in een heerlijk 5-ploegenrooster (222-4). Klinkt super toch? Solliciteer direct op deze Vacature Opleiding tot Operator (Vapro A of Vapro B) 5-ploegendienst Oss!

Je komt te werken bij een producent van API’s (Active Pharmaceutical Ingredients) waar je een interessant chemisch proces met meerdere installaties gaat beheren. Jouw rooster is een top: 5-ploegenrooster (222-4) waarmee je veel vrije tijd hebt en lekker kunt verdienen. Interesse gewekt? Lees dan snel verder!

Jouw werkplek, jouw toekomst

De organisatie, gevestigd in Oss, is al meer dan 90 jaar wereldwijde leverancier en één van ‘s werelds meest bekende producenten van chemische en biochemische actieve ingrediënten. Er werken 800 mensen, waarvan de meesten op de productieafdeling.

De productielocatie te Oss maken API’s (active pharmaceutical ingredients). Dit zijn halffabricaten die door klanten verder worden bewerkt in verschillende medicijnen. Zonder deze grondstof is er geen actieve werking van het medicijn: een zeer belangrijk product dus!

De afdeling waar je komt te werken is een boeiende: er worden ongeveer 80 verschillende processtappen (zowel chemische reacties en zuiveringen) uitgevoerd via “batch productie” om een assortiment aan API’s te produceren. Voor jou als procesoperator een hele fijne omgeving om jezelf verder te ontwikkelen. Daar wil jij toch ook werken?

Functie omschrijving

Als Operator Chemie, ga je aan de slag met het uitvoeren van eenvoudige eenheidsbewerkingen. Dit doe je volgens de geldende procedures en richtlijnen, zodanig dat (onderdelen van) processtappen correct worden uitgevoerd t.b.v. de realisatie van het eindproduct.

Verdere taken opgesomd:

 • Bedienen, in- en afstellen, controleren en beheren van procesinstallaties (reactoren, drogers etc.)
 • Mede bijsturen van het proces door bedienen van (regel-)afsluiters o.b.v. voorgeschreven procescriteria zoals druk en temperatuur.
 • Mede bewaken van de procesvoortgang. Nemen van monsters en uitvoeren van enkele proces analyses (KF, droogverlies, droogrest, etc.).
 • Naleven van de geldende procedures en standaarden t.a.v. veiligheid, productkwaliteit, orde en netheid (o.a. cGMP en HSE richtlijnen).
 • Bijhouden van productiegegevens (werklijsten en procesdocumenten).
 • Zorgen voor een goede technische staat van de apparatuur.

Ons aanbod

 • Direct in dienst bij de werkgever (jaarcontract, met hierna grote kans op een vast contract)
 • Brutosalaris van €2.037 tot €2.988 (bij een werkweek van 33,6 uur)
 • Ploegentoeslag (5-ploegendienst) á 30%
 • Veel mogelijkheden op ontwikkeling (o.a. opleidingen behalen bijvoorbeeld Vapro B)
 • Doorgroeimogelijkheden (in functie)
 • Vakantiegeld

Wij vragen

 • Jij hebt enkele jaren ervaring als procesoperator
 • Je wilt je Vapro A of B diploma gaan behalen via de werkgever
 • Je hebt interesse voor chemie/farmacie en procestechniek
 • Je bent bereid om in een 5-ploegenrooster te werken (222-4)
 • Je hebt een scherp oog voor kwaliteit en beschikt over sterke communicatieve vaardigheden
 • Je bent leergierig en gedraagt je flexibel in een hectische omgeving
 • Een fysieke Brandweer test (bij de Arbodienst) maakt onderdeel uit van deze sollicitatieprocedure
Direct solliciteren

Contactpersoon

Chiel

Filteren op de vacatures

Selecteer provincie
Selecteer functie
Selecteer branche
Selecteer opleiding
Selecteer dienst
Bekijk het aanbod technische vacatures

Vacatures monteur Vacatures procesoperator Alle vacatures

Op zoek naar werk?

Schrijf je dan direct in bij NL-Techniek of neem contact op met één van onze consultants!

Neem contact met ons op Direct inschrijven

Technische vacatures

NL-Techniek heeft zicht op de leukste en meest interessante technische vacatures in de procesindustrie bij jou in de regio! Onze consultants helpen je graag op weg naar dé volgende stap in je carrière. Wij staan voor transparantie, eerlijkheid en persoonlijk contact. Neem direct contact met ons op via het contactformulier, telefoon (06 2666 2482) of via de chatfunctie!

Opdrachtgevers

NL-Techniek helpt u bij het vinden van dié ene technische specialist! Door onze jarenlange ervaring in het bemiddelen van kandidaten in de procesindustrie en kennis van de markt, zijn wij voor u de ideale gesprekspartner! Laat uw gegevens achter via het contactformulier, bel ons direct (06 2666 2482) of mail ons op info@nl-techniek.nl.