Verbinden van professionals in de procesindustrie

Vacature Elektromonteur Oosterhout Dagdienst

Bekijk alle vacatures

Oosterhout - Noord-Brabant

Organisatie omschrijving

Wil jij werken als elektromonteur bij de grootste producent van diervoeding in Europa? Wil jij op termijn doorgroeien naar een Hoofd Technische Dienst functie? Lees snel deze Vacature Elektromonteur Oosterhout Dagdienst!

De organisatie is een internationale producent van hoogwaardige veevoeding. In Europa hebben zij meerdere fabrieken van waaruit de Europese markt wordt bediend. In Nederland staan er in totaal vijf fabrieken, waar op de locatie in Oosterhout een uitdagende vacature als elektromonteur is ontstaan door het vertrek van een collega naar een andere locatie. Op deze productielocatie worden verschillende biologische en maatwerk voeroplossingen voor verschillende veehouderijen gemaakt. De afgelopen jaren heeft de organisatie een hele sterke groei doorgemaakt. Je komt zodoende te werken voor een financieel zeer stabiele organisatie, waar je je de komende jaren op vele vlakken kunt door ontwikkelen.

In totaal werken er 21 medewerkers binnen de productieorganisatie, waarvan de meeste in de productie (3 ploegendienst). De technische dienst bestaat uit een ploeg van 5 medewerkers. Het team wordt compleet gemaakt door één assistent-bedrijfsleider en één bedrijfsleider die zeer betrokken zijn bij hun teamgenoten. De sfeer binnen de organisatie is gemoedelijk en informeel. Het gemiddelde dienstverband is lang door de mogelijkheden die ze medewerkers bieden en de goede voorwaarden die ze kennen. Dat wil jij toch ook?

Functie omschrijving

Het productieproces bestaat uit de volgende vier hoofdonderdelen: inname van grondstoffen, perserij, maal/mengerij en de bulkverlading. Samen met de onderhoudsmonteurs ben je werkzaam binnen de afdeling technische dienst en zorg je ervoor dat de operators zo optimaal en efficiënt mogelijk het voer kunnen produceren. Je verricht onderhoudswerkzaamheden, verhelpt storingen en begeleidt de installatie van nieuwe apparatuur. Je onderhoudt tevens contacten met leveranciers en contractors die met enige regelmaat de locatie bezoeken.

Een mooie bijkomende carrièrekans bij deze organisatie is dat je op termijn Hoofd Technische Dienst kunt worden. Is je interesse gewekt? Solliciteer dan direct!

Een verdere opsomming van de werkzaamheden:

 • Je verricht onderhoudswerkzaamheden aan elektrische installaties, apparatuur en (transport)systemen;
 • Je analyseert storingen en lost deze op;
 • Je past elektrische installaties en apparatuur aan;
 • Je installeert nieuwe installaties en apparatuur.

Ons aanbod

 • Een bruto basissalaris van € 2.400,- tot € 3.200 (afhankelijk van kennis en ervaring);
 • Werken in dagdienst met een gunstige consignatiedienst;
 • Een jaarlijkse resultatenuitkering;
 • Werken voor een informele organisatie met werknemers die een sterke binding hebben met het bedrijf;
 • Uitgebreide ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden;
 • Doorgroei mogelijk naar een Hoofd Technische Dienst functie;
 • Open en sociale werksfeer in een motiverend team.

Wij vragen

 • Afgeronde mbo-3 of 4 opleiding in de richting elektrotechniek (of soortgelijk);
 • Coördinerende vaardigheden binnen een technische dienst;
 • Enkele jaren relevante werkervaring;
 • Kennis van en ervaring met elektrotechnische energietechnieken, Siemens PLC-technieken, Scada en MES-laag;
 • Bereid om in een consignatierooster mee te draaien en naar andere vestigingen te reizen;
 • Communicatieve vaardigheden;
 • Een doorzetter en echte teamplayer.

Enthousiast? Solliciteer dan snel en gemakkelijk via de knop hieronder.

Direct solliciteren

Contactpersoon

Chiel

Filteren op de vacatures

Selecteer provincie
Selecteer functie
Selecteer branche
Selecteer opleiding
Selecteer dienst

Op zoek naar werk?

Schrijf je dan direct in bij NL-Techniek of neem contact op met één van onze consultants!

Neem contact met ons op Direct inschrijven

Technische vacatures

NL-Techniek heeft zicht op de leukste en meest interessante technische vacatures in de procesindustrie bij jou in de regio! Onze consultants helpen je graag op weg naar dé volgende stap in je carrière. Wij staan voor transparantie, eerlijkheid en persoonlijk contact. Neem direct contact met ons op via het contactformulier, telefoon (06 2666 2482) of via de chatfunctie!

Opdrachtgevers

NL-Techniek helpt u bij het vinden van dié ene technische specialist! Door onze jarenlange ervaring in het bemiddelen van kandidaten in de procesindustrie en kennis van de markt, zijn wij voor u de ideale gesprekspartner! Laat uw gegevens achter via het contactformulier, bel ons direct (06 2666 2482) of mail ons op info@nl-techniek.nl.