Verbinden van professionals in de procesindustrie

Vacature Chemisch Operator Tilburg 3 ploegenrooster

Bekijk alle vacatures

Tilburg - Noord-Brabant

Organisatie omschrijving

Dagelijks werken als operator met complexe chemische processen? Werken in een 3-ploegenrooster met mooie voorwaarden: uitzicht op een vast contract, salaris van €2.900 tot €3.600 bruto per maand, 13-maand én 38 vakantiedagen per jaar? Dit kan! Lees deze Vacature Chemisch Operator Tilburg 3 ploegenrooster en solliciteer direct!

Je komt te werken bij een multinational op het gebied van de ontwikkeling, productie en verkoop van geur- en smaakstoffen. Ze maken bijvoorbeeld smaakpoeders voor supermarkten (o.a. Unilever), maar ook parfums en huidverzorgingsproducten voor grote cosmetica producenten, zoals Calvin Klein. Het hoofdkantoor is gevestigd in het altijd levendige New York en in Nederland zijn ze gevestigd in Tilburg en Hilversum. In Tilburg werken 700 medewerkers.

Vanwege groei van de organisatie is NL-Techniek op zoek naar meerdere operators voor de afdeling die beschouwd wordt als het hart van de organisatie: de afdeling ‘Liquid Ingredients Processing’. Als je al enkele jaren werkervaring als operator heb dan is dit een pré. En als je al kennis van chemie hebt, dan is dit helemaal top. Interesse gewerkt? Lees snel verder!

Functie omschrijving

De werkplek
Je gaat werken op de productielocatie in Tilburg. Hier werk je samen met ruim 700 betrokken collega’s op de afdeling ‘Liquid Ingredients Processing’. Hier worden grondstoffen tot halffabricaten verwerkt, zowel in poeder- als in vloeibare vorm. Ingewikkelde recepten, pure chemische processen: hier wil je toch werken? Er wordt gewerkt in een 3-ploegenrooster.

Als operator voer je de volgende taken uit 
• Je bedient, onderhoudt en bewaakt apparatuur, controleert de kwaliteit van het product en grijpt indien nodig in;
• Je werkt nauwkeurig volgens de geldende procedures en voorschriften;
• Je lost storingen op;
• Je groeit uit tot een echte allrounder die overal inzetbaar is en werkt in een 3 ploegendienst (07.00-15.00 uur, 15.00-23.00 uur en 23.00-07.00 uur).

Jouw toekomst
Extra mooi van dit bedrijf en deze functie is dat je qua doorgroeimogelijkheden echt alle kanten op kunt. Zo kun je je VAPRO (B, C of D) halen. Maar je kunt ook een HBO studie volgen, zoals Chemische Technologie. Op termijn teamleider worden? Alles kan! Ga snel solliciteren dus!

Ons aanbod

 • Een bruto maandsalaris tussen de €2.403 en €2.933;
 • Ploegentoeslag van 20,5%;
 • 13 ADV dagen;
 • 13e maand wanneer je in dienst bent bij de opdrachtgever;
 • Uitzicht op een vast contract;
 • Werken voor een stabiele en sterk groeiende werkgever;
 • Veel ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden.

Wij vragen

 • Het is een pré als je een Vapro B opleiding hebt;
 • Je hebt minimaal een MBO-2 opleiding in een technische richting behaald (b.v. Vapro A);
 • Ervaring in de procesindustrie, bij voorkeur in de levensmiddelen- of chemische branche;
 • Goede communicatieve vaardigheden;
 • Werken in een 3 ploegenrooster.

Enthousiast? Solliciteer dan snel en gemakkelijk via de knop hieronder.

Direct solliciteren

Contactpersoon

Chiel

Filteren op de vacatures

Selecteer provincie
Selecteer functie
Selecteer branche
Selecteer opleiding
Selecteer dienst
Bekijk het aanbod technische vacatures

Vacatures monteur Vacatures procesoperator Alle vacatures

Op zoek naar werk?

Schrijf je dan direct in bij NL-Techniek of neem contact op met één van onze consultants!

Neem contact met ons op Direct inschrijven

Technische vacatures

NL-Techniek heeft zicht op de leukste en meest interessante technische vacatures in de procesindustrie bij jou in de regio! Onze consultants helpen je graag op weg naar dé volgende stap in je carrière. Wij staan voor transparantie, eerlijkheid en persoonlijk contact. Neem direct contact met ons op via het contactformulier, telefoon (06 2666 2482) of via de chatfunctie!

Opdrachtgevers

NL-Techniek helpt u bij het vinden van dié ene technische specialist! Door onze jarenlange ervaring in het bemiddelen van kandidaten in de procesindustrie en kennis van de markt, zijn wij voor u de ideale gesprekspartner! Laat uw gegevens achter via het contactformulier, bel ons direct (06 2666 2482) of mail ons op info@nl-techniek.nl.