Verbinden van professionals in de procesindustrie

Vacature Allround Monteur 5-Ploegendienst Eerbeek

Bekijk alle vacatures

Eerbeek - Gelderland

Organisatie omschrijving

Werk jij graag als ploegenmonteur in een fijn 5-ploegenrooster (222-4)? En dit tegen uitstekende arbeidsvoorwaarden en in een complexe en uitdagende fabriek? Solliciteer dan snel en gemakkelijk op deze Vacature Allround Monteur 5-Ploegendienst Eerbeek.

De organisatie is een wereldwijde en toonaangevende organisatie op het gebied van kartonfabricage. Zij zijn in Europa een van de grootste producenten van verpakkingen van vouwkarton. De productie van zowel karton- als verpakkingen vindt plaats in diverse landen binnen Europa. In Gelderland staat sinds 350 jaar een kartonfabriek van dit concern. In de karakteristieke industriële panden staan technisch hoogwaardige machines waarmee vakkundige medewerkers het proces realiseren van boomstam tot karton.

Binnen de organisatie vervult de Technische Dienst een belangrijke rol bij het in stand houden en verbeteren van de productiemiddelen. De Technische Dienst bestaat uit een Mechanisch Monteur Technische Dienst, een afdeling Elektro & Proces Control (integratie van Elektrotechniek en Meet- en Regel), en de Warmtekrachtcentrale. De productie werkt in 5-ploegendienst, waarbij ieder team ook een tweetal ploegenmonteurs heeft.

NL-Techniek is voor deze organisatie op zoek naar een ploegenmonteur met de focus op Elektrotechniek en Meet- en Regeltechniek. Is je interesse gewekt en voldoe jij aan de gevraagde eisen? Solliciteer dan direct!

Functie omschrijving

Als Ploegenmonteur vorm je de brug tussen Productie en Technische dienst en ben je voor technische problemen het eerste aanspreekpunt. Je werkt in een interessante en uitdagende omgeving in  ploegendienst (7/5) en bent bezig met onderhoud, inspecties en het lokaliseren en verhelpen van storingen aan onze productiemachines en installaties op het gebied van elektrotechniek en geautomatiseerde besturingstechniek.

Overige taken zijn:

 • Je analyseert, verhelpt en voorkomt storingen in de vakgebieden elektrotechnische-, mechanische-, en besturingstechnische installaties en meet- en regelsystemen.
 • Je verricht diverse metingen zoals spanning, inductie en weerstand.
 • Je vervangt, waar noodzakelijk, onderdelen, motoren, en pompen. Je pleegt onderhoud en revisie aan machines, motoren e.d.

Bij deze organisatie ervaren medewerkers veel vrijheid waarbij een grote mate van zelfstandigheid en initiatief van je wordt gevraagd. Daarbij opereer je in teamverband, waarin je (met enthousiasme, humor en ondersteuning) samen werkt aan vernieuwing en mooie producten. De aantrekkelijke maat van de sector en de fabrieken zorgt voor een betrokken werkomgeving, waar mensen hun carrière steeds verder kunnen ontwikkelen.

Ons aanbod

 • Salaris tussen €2.429 en €3.276 bruto per maand;
 • Een ploegentoeslag van 28,5%;
 • 13emaand
 • Uitdagende functie in 5-ploegendienst (222-4)
 • Uitzicht op een vast contract
 • Veel ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden

Wij vragen

 • Je bent in het bezit van een MBO diploma 3 of 4 in de richting van Elektrotechniek, Mechatronica, Energietechniek of vergelijkbaar;
 • Bij voorkeur heb je gewerkt als monteur in een productie-omgeving.
 • Je hebt kennis en ervaring in de procestechniek en met procesbesturingssystemen waaronder m.n. Siemens PLC-S7 en/of ABB DCS systemen
 • Beheersing van de Engelse en Duitse taal (zowel schriftelijk als mondeling) is een pré.
 • Gedrevenheid, betrokkenheid, flexibiliteit en een communicatieve teamspeler zijn de kerncompetentie die je moet bezitten om een succesvol Ploegenmonteur te kunnen zijn.
Direct solliciteren

Contactpersoon

Chiel

Filteren op de vacatures

Selecteer provincie
Selecteer functie
Selecteer branche
Selecteer opleiding
Selecteer dienst
Bekijk het aanbod technische vacatures

Vacatures monteur Vacatures procesoperator Alle vacatures

Op zoek naar werk?

Schrijf je dan direct in bij NL-Techniek of neem contact op met één van onze consultants!

Neem contact met ons op Direct inschrijven

Technische vacatures

NL-Techniek heeft zicht op de leukste en meest interessante technische vacatures in de procesindustrie bij jou in de regio! Onze consultants helpen je graag op weg naar dé volgende stap in je carrière. Wij staan voor transparantie, eerlijkheid en persoonlijk contact. Neem direct contact met ons op via het contactformulier, telefoon (06 2666 2482) of via de chatfunctie!

Opdrachtgevers

NL-Techniek helpt u bij het vinden van dié ene technische specialist! Door onze jarenlange ervaring in het bemiddelen van kandidaten in de procesindustrie en kennis van de markt, zijn wij voor u de ideale gesprekspartner! Laat uw gegevens achter via het contactformulier, bel ons direct (06 2666 2482) of mail ons op info@nl-techniek.nl.