Vacature Mechanisch Monteur Dagdienst Oosterhout

Direct solliciteren

Vacature Mechanisch Monteur Dagdienst Oosterhout

 • Oosterhout
 • Dagdienst + consignatie
 • 2400 - € 3400 per maand
 • Diervoeding

Organisatie omschrijving

Samen met je collega onderhoudsmonteurs ben je werkzaam binnen de afdeling Technische Dienst. Je zorgt ervoor dat onze operators zo optimaal en efficiënt mogelijk het voer kunnen produceren. Je verricht onderhoudswerkzaamheden, verhelpt storingen en begeleid de installatie van nieuwe apparatuur. Een functie waarbij je naast je werk als monteur ook continu deelneemt aan grote verbetertrajecten om de organisatie naar een hoger plan te tillen. Lees snel verder!

De organisatie is een internationale producent van hoogwaardige veevoeding. In Europa hebben zij meerdere fabrieken van waaruit de Europese markt wordt bediend. In Nederland staan er in totaal vijf fabrieken, waar op de locatie in Oosterhout een uitdagende vacature als procesoperator is ontstaan door het vertrek van een collega naar een andere locatie. Op deze productielocatie worden verschillende biologische en maatwerk voeroplossingen voor verschillende veehouderijen gemaakt. De afgelopen jaren heeft de organisatie een hele sterke groei doorgemaakt. Je komt zodoende te werken voor een financieel zeer stabiele organisatie, waar je je de komende jaren op vele vlakken kunt door ontwikkelen.

De sfeer binnen de organisatie is gemoedelijk en informeel. Het gemiddelde dienstverband is lang door de mogelijkheden die ze medewerkers bieden en de goede voorwaarden die ze kennen. Dat wil jij toch ook?

Functie omschrijving

In totaal werken er 21 medewerkers binnen de productieorganisatie. Samen met 14 andere procesoperators ben je in een (gunstig aangepast) 3-ploegensysteem verantwoordelijk voor een zo efficiënt en veilig mogelijke bediening van de technisch complexe procesinstallaties. De technische dienst bestaat uit 5 medewerkers. Het team wordt compleet gemaakt door één assistent-bedrijfsleider en één bedrijfsleider die zeer betrokken zijn bij hun teamgenoten.

 • Je verricht onderhoudswerkzaamheden en verhelpt storingen;
 • Je voert inspecties uit aan mechanische installaties/ apparatuur en transportsystemen;
 • Je installeert en past mechanische installaties en apparatuur aan.

Ons aanbod

 • Je werkt bij de marktleider in de Europese diervoedersector;
 • Je krijgt 24 vakantiedagen en 13 adv-dagen op basis van fulltime dienstverband;
 • Salaris ligt tussen 2400,- en 3400,- euro bruto per maand;
 • Jaarlijks ontvang je 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 4%;

Wij vragen

 • Afgeronde MBO 4 opleiding werktuigbouw;
 • Enkele jaren relevante werkervaring;
 • Kennis van en ervaring met mechanische technieken, stoominstallaties en hydrauliek.

Enthousiast? Solliciteer dan snel en gemakkelijk via de knop hieronder.

Direct solliciteren

Jouw contactpersoon

Stefan

 • img

NL-Techniek

Herengracht 444-3
1017 BZ Amsterdam

  Nieuwste procesindustrie vacatures

  Locatie: Gendt, Gelderland Type: Uitzenden Vacature #1322 Wil jij werken als Technisch Operator voor een van de leukste steenfabrieken in…

  Locatie: Rossum, Noord-Brabant Type: Uitzenden Vacature #1321 Wil jij werken als Technisch Operator voor een van de leukste steenfabrieken in…

  Locatie: Alblasserdam, Zuid-Holland Type: Uitzenden Vacature #1320 Ben jij zo'n typische procesoperator die graag een afwisselende baan heeft en graag…

  NL-Techniek voor opdrachtgevers

  NL-Techniek brengt vraag, aanbod en kennis bij elkaar. Het lukt maar niet om die goed opgeleide monteur te vinden voor de afdeling werktuigbouw. Of is er door groei een vacature gekomen voor een extra procesoperator in diverse ploegen? Wij weten raad! Door het inzetten van ons uitgebreide netwerk en door gebruik te maken van onze slimme marketingcampagnes werven wij zeer efficiënt de juiste kandidaten voor u!

  Lees meer over het aanmelden van een vacature.

  Contact opnemen