Operationeel Manager Uitzendbureau

Direct solliciteren

Operationeel Manager Uitzendbureau

 • Amsterdam
 • Dagdienst
 • Chemische industrie

Organisatie omschrijving

NL-Techniek is een ambitieuze organisatie die streeft naar duurzame relaties met zijn klanten en medewerkers. De afgelopen jaren zijn wij exponentieel gegroeid. Groei jij met ons mee? Solliciteer dan op deze Operationeel Manager Uitzendbureau.

Ons kantoor zit gevestigd in het centrum van Amsterdam aan de Herengracht. 

Functie omschrijving

Als operationeel manager bij NL-Techniek ben je een specialist in arbeidsbemiddeling en volledig geïnformeerd over de arbeidsmarkt. Je werkt dan ook al meerdere jaren in de branche op managementniveau. Je bent de business partner voor je collega’s en klanten en hebt altijd antwoorden op of ideeën over complexe vraagstukken. Door je sociale karakter en inlevingsvermogen kun je makkelijk verbinding maken met mensen met een verschillende achtergrond met wie je dagelijks te maken hebt. Communicatief ben je dan ook vaardig en heb je niet veel woorden nodig om je uit te drukken.

Als kapitein ben je een ster in plannen en organiseren én navigeren. Je werkt graag met budgetten en stuurt op zowel input als output, zonder de processen uit het oog te verliezen. Door data te analyseren heb je dan ook grip op de commerciële activiteiten van het kantoor en je collega’s. Hierdoor ben je altijd in staat om het schip makkelijk bij te sturen zodat er weer richting groei wordt gestuurd. Het schip stuur je bij op een coachende en motiverende manier zonder de belangen en gevoelens van je collega’s te vergeten. Ondanks dat je een leider bent stel je het belang van het team boven alles. Samenwerken vind je misschien wel de belangrijke competentie.

Je krijgt energie van het beste uit anderen halen. Je geeft gevraagd en ongevraagd feedback als je ziet dat iets beter kan. Desondanks sta je ook altijd open voor de input van collega’s en besef je dat er meerdere weg leiden tot succes. Je kan dan ook makkelijk zaken vanuit verschillende invalshoeken bekijken. Je haalt plezier uit een goede discussie die om de inhoud gaat. Randzaken kun je makkelijk scheiden van bijzaken. Dit komt door je pragmatische benadering.   

Je neemt initiatief en door je ondernemende instelling zie je altijd kansen bij de opdrachtgevers. Samen met het team streef je naar het hoogst mogelijke resultaat en tevredenheid bij alle partijen.

Ons aanbod

•    Een salaris van € 4000,- tot € 8000,- afhankelijk kennis ervaring (op basis van 40 uur);
•    25 vakantiedagen;
•    Een aantrekkelijke bonusregeling 
•    Pensioenregeling die vrij besteedbaar is;
•    Eindejaarsuitkering van 5%
•    Reiskostenvergoeding;
•    Vakantiegeld;
•    Mogelijkheden tot thuiswerken;
•    Laptop;
•    Mobiele telefoon (Samsung S klasse);

Wij vragen

Jij bent praktisch, ondernemend en resultaatgericht en je krijgt energie van anderen helpen. Je denkt in kansen en oplossingen en hebt oog voor je omgeving. Je hebt ervaring als manager in de arbeidsbemiddeling en streeft naar een zo goed mogelijk resultaat. Je hebt een afgeronde opleiding op HBO/WO niveau. 

Enthousiast? Solliciteer dan snel en gemakkelijk via de knop hieronder.

Direct solliciteren

Jouw contactpersoon

Marco

 • img

NL-Techniek

Herengracht 444-3
1017 BZ Amsterdam

  Nieuwste technische vacatures

  Welkom bij de poorten van mogelijkheden in Nigtevecht, waar de Vacature voor Terminal Operator in de 5-ploegendienst op ..

  Droom je ervan om op een terminal te werken en zie je jezelf graag werken in een zelfstandige werkomgeving? Dan is deze ..

  Wil jij deel uitmaken van een toonaangevend productiebedrijf in Best dat kranten perst voor zowel grote als kleine spele ..

  NL-Techniek voor opdrachtgevers

  NL-Techniek brengt vraag, aanbod en kennis bij elkaar. Het lukt maar niet om die goed opgeleide monteur te vinden voor de afdeling werktuigbouw. Of is er door groei een vacature gekomen voor een extra procesoperator in diverse ploegen? Wij weten raad! Door het inzetten van ons uitgebreide netwerk en door gebruik te maken van onze slimme marketingcampagnes werven wij zeer efficiënt de juiste kandidaten voor u!

  Lees meer over het aanmelden van een vacature.

  Contact opnemen