Verbinden van professionals in de procesindustrie

Monteur Technische Dienst

Bekijk alle vacatures

-

Organisatie omschrijving

Zoek jij een uitdagende functie als monteur technische dienst waar je verantwoordelijk bent voor het volledige machinepark. Wil jij werken voor een sterk groeiende organisatie die je veel ruimte biedt voor ontwikkeling en persoonlijke groei? Lees dan snel verder.

Deze multinational heeft productielocaties in meerdere landen. In Nederland hebben ze fabrieken in Ede en Tilburg. Deze functie is in Ede. In Ede worden plastic doppen gemaakt om verschillende producten mee af te sluiten zoals cosmeticaflesjes, saus doppen en doppen voor sprays. In Ede werken ruim 100 medewerkers. De organisatie maakt al een tijd een sterke groei door en daar kun jij deel van uitmaken!

Functie omschrijving

Ons aanbod

Wij vragen

Direct solliciteren

Contactpersoon

Filteren op de vacatures

Selecteer provincie
Selecteer functie
Selecteer branche
Selecteer opleiding
Selecteer dienst
Bekijk het aanbod technische vacatures

Vacatures monteur Vacatures procesoperator Alle vacatures

Op zoek naar werk?

Schrijf je dan direct in bij NL-Techniek of neem contact op met één van onze consultants!

Neem contact met ons op Direct inschrijven

Technische vacatures

NL-Techniek heeft zicht op de leukste en meest interessante technische vacatures in de procesindustrie bij jou in de regio! Onze consultants helpen je graag op weg naar dé volgende stap in je carrière. Wij staan voor transparantie, eerlijkheid en persoonlijk contact. Neem direct contact met ons op via het contactformulier, telefoon (06 2666 2482) of via de chatfunctie!

Opdrachtgevers

NL-Techniek helpt u bij het vinden van dié ene technische specialist! Door onze jarenlange ervaring in het bemiddelen van kandidaten in de procesindustrie en kennis van de markt, zijn wij voor u de ideale gesprekspartner! Laat uw gegevens achter via het contactformulier, bel ons direct (06 2666 2482) of mail ons op info@nl-techniek.nl.